Dermapen 4 Stockholm

En Dermapen 4-behandling i Stockholm ger din hud en kollagen-boost, vilket för med sig många fördelar. Kollagen hjälper din hy att jämna ut ojämheter och behandla rynkor, ärr, stora porer och så kallade fina linjer. Det är en väldigt allround behandling som fräschar upp och återfuktar huden. Dermapen är en form av microneedling som skapar en kontrollerad skada i din hud. Hudens sätt att ta sig an och reparera denna skada är att producera mer kollagen – vilket leder till att hudens struktur förbättras. Här följer våra bästa salong-tips för dig som vill göra Dermapen 4 i Stockholm. Längre ned på sidan får du svar på vanliga frågor om behandlingen.

Sveriges Skönhetscenter (Flera salonger)

Sveriges Skönhetscenter erbjuder sin Dermapen 4-behandling på fyra olika ställen i Stockholm. Du kommer tilldelas en personlig hudterapeut som tar hand om dig och utför behandlingen på ett professionellt sätt. Alla deras hudterapeuter är certifierade och innehar rätt utbildning. Du kan boka in en kostnadsfri konsultation innan du bokar in själva behandlingen. Då får du en bra uppfattning om vad Dermapen 4 kan göra för din hy – och framför allt vilket resultat du kan förvänta dig. Salongen erbjuder flera olika behandlingar beroende på vilket område du vill behandla. Om du vet med dig att du ska behandla flera områden finns det mycket pengar att spara genom att boka deras ”kur-behandlingar” som innehåller 3 eller 5 behandlingar i samma paket. Det ger ett betydligt billigare styckpris.

Hitta hit:

  • Hornsgatan 59, Södermalm
  • Strandvägen 7, Östermalm
  • Karlavägen 36, Östermalm
  • Sturegatan 32, Sundbyberg

Pris: Från 1495 kr (ansiktsparti)

Nordiska Kliniken (Stockholm)

En annan populär klinik som utför Dermapen-behandling i Stockholm är Nordiska Kliniken. Deras utrustning är självklart toppmodern. Det skvallrar inte minst deras Dermapen 4-utrustningen om (den skapar 1920 mikoskopiska hål/kanaler per sekund). Nordiska Kliniken är en seriös klinik som ligger alldeles intill Sergels Torg. När du kliver in genom dörrarna möts du alltid av positiva medarbetare som får dig att känna dig som hemma från start. Behandlingen tar mellan 30–60 minuter att göra och för bästa möjliga resultat rekommenderas en kurbehandling med tre tillfällen. Du kan prata mer om antal tillfällen samt ett upplägg som passar dig när du besöker kliniken och gör den första behandlingen.

Hitta hit: Drottninggatan 33, Stockholm

Pris: Från 1500 kr

Acnespecialisten (Flera salonger)

Hos Acnespecialisten bokar du en Dermapen 4-behandling direkt eller så går du igenom deras ”rekommenderade” process där du börjar med en kostnadsfri konsultation. Vid detta tillfälle går du och en hudterapeut igenom vilka problem du har och hur det kan behandlas på bästa sätt. Du kommer även få en skräddarsydd behandlingsplan där deras Dermapen-behandling är en naturlig del av lösningen. Behandlingen passar särskilt bra för dig med huduppstramningar, acneärr, Keratosis Pelaris, stora porer, fina linjer eller pigmenteringar. Även Acnespecialisten ger dig ett bra paketpris om du bokar flera behandlingar samtidigt. Dermapen 4-behandlingen gör inte ont eftersom utrustningen arbetar digitalt.

Hitta hit:

  • Hornsgatan 59, Södermalm
  • Strandvägen 7, Östermalm
  • Karlavägen 36, Östermalm
  • Sturegatan 32, Sundbyberg

Pris: Från 1495 kr

Frågor om Dermapen 4-behandling

Nedan läser du vanliga frågor och svar om Dermapen 4-behandling.

Dermapen 4 pris – vad kostar det?

Du får räkna med att priset startar på ca 1500 kr. Det gäller om du behandlar ett parti, i exempelvis ansiktet. Kollar vi i stället närmare på ett lite större område som halsen, ansiktet eller händerna och fingrar landar det oftast runt 2400 kr. De flesta kliniker erbjuder ”mängdrabatt”. Då kan du tjäna in relativt stora summor ifall du bokar tre eller fem tillfällen samtidigt.

Ger Dermapen 4 biverkningar?

Dermapen 4 ger få biverkningar. Vissa upplever en rodnad på det behandlade området, men den lägger sig oftast inom några timmar. Det är heller inte ovanligt att huden blir torr och flagnar. Det är ett resultat av att hudcirkalutionen i det aktuella området ökar, vilket leder till att slaggprodukter rensas ut. Det leder i sin tur till utslag för vissa. Så visst, biverkningar finns men det är i så fall väldigt milda symptom.

Gör Dermapen ont?

Nej, den är smärtfri. Visst kan det kännas att behandlingen utförs på huden men de allra flesta anser inte att den gör ont. Där är därmed inte något att oroa sig för. Eftersom den arbetar digitalt är smärtan i princip obefintlig och går inte att jämföra med andra manuella behandlingar.

Läs om fler behandlingar