Klassisk ansiktsbehandling

Klassisk ansiktsbehandling i Stockholm

Idag kan flera olika typer av hudproblem uppstå, och det är därför väldigt viktigt att få rätt behandling för rätt behov. Ju äldre du blir, desto långsammare går din cellförändring i huden. Oavsett hur pigg och välmående din hud är så är en ansiktsbehandling något att unna sig. På Nordiskakliniken.se kan du göra en ansiktsbehandling i Stockholm, i flera olika utföranden. Behandlingarna är anpassade för att din hud ska må så bra som möjligt. Här hittar du skräddarsydda behandlingar efter din hy på 30, 60 eller 75 minuter.

En annan välkänd salong där du kan göra en klassisk ansiktsbehandling i Stockholm är Sveriges Skönhetscenter. Där kan du antingen boka en enstaka ansiktsbehandling eller ett paket på 3 eller 5 behandlingar. På deras klassiska behandlingar peelas din hud för att sedan ångas upp med en vapozon. Sedan görs en portömning där porerna rengörs på djupet. De har även många andra ansiksbehandlingar att välja mellan (exempelvis Lyx, Hudterapeutens val, Porrengöring och Peel, Boost & Glow).

Klassisk ansiktsbehandling Göteborg Klassisk ansiktsbehandling Stockholm
Hagabadet Sveriges Skönhetscenter
Gilda salong Nordiska Kliniken
Studio aroma Beautycenter

Ansiktsbehandling – hur ofta?

Hur ofta du behöver göra en ansiktsbehandling varierar alltid från person till person. Det tar cirka en månad för huden att återbildas, så att göra en rejäl ansiktsbehandling en gång i månaden under tre-sex månader är att rekommendera.

  Olika anledningar för att göra en ansiktsbehandling

 • Få bort pormaskar
 • Bromsa åldrande
 • Göra en djuprengöring av huden
 • Avkoppling
 • Få huden len och mjuk

Slappna av med en klassisk ansiktsbehandling

Vill du slappna av och få en ren och fräsch hud? Då bör du göra en helt vanlig och klassisk ansiktsbehandling. Denna behandling passar lika bra för kvinnor som män. Detta är även en behandling som anpassas efter just din hud.


Steg i en klassisk ansiktsbehandling

 1. Konsultation
 2. Förberedelser
 3. Rengöring
 4. Hudanalys
 5. Ånga
 6. Peeling
 7. Portömning
 8. Ansiktsmassage
 9. Ansiktsmask
 10. Avslutande krämer
 11. Råd & tips för kommande skötsel