Gratis hudkonsultation – få rätt hjälp för hyn

Lider du av tonårsakne eller har du helt plötslig fått dålig hy i vuxen ålder? Det finns många faktorer som kan påverka din hud och många kan känna sig handfallna inför sina hudproblem. Boka en gratis hudkonsultation för att få hjälp att hitta rätt i hudvårdsdjungeln.

Boka gratis hudkonsultation

Det kan vara svårt att avgöra sin hudtyp på egen hand. Vissa morgnar känns huden stram och rödflammig och på kvällen är den alldeles glansig och irriterad. Kanske upplever du dig själv som torr men hur kommer det sig då att huden plötsligt drabbas av svarta pormaskar och röda utslag?

En gratis hudkonsultation hos Dahlskincare.se kan hjälpa dig på vägen. Beskriv din situation och berätta om dina hudproblem. Du får möjlighet att prata med en professionell hudterapeut online utan att behöva lämna ditt hem och få all information du behöver för att ta hand om din hud på rätt sätt.

Hudanalys online

Vet du skillnaden mellan hudtyp och hudtillstånd? Under en hudkonsultation går en professionell hudterapeut igenom dina förutsättningar och berättar för dig om statusen på din hud. Samtidigt får du rekommendationer på hudvård som är specialanpassad för huden så som den ser ut i dagsläget.

I stället för att lägga pengar på dyra krämer och serum som inte gör någon skillnad får du tips på produkter som ger bäst resultat. Under en hudkonsultation kan du ställa frågor kring ingredienser och hudvårdsprodukter för din hy. En hudterapeut delar gärna med sig av sin expertis och förklarar olika termer på ett lättförståeligt sätt.

Vad visar en hudanalys?

Under en hudkonsultation får du veta hur du kan jobba med dina problemområden och vad som passar din hud i dagsläget. En hudanalys visar bland annat:

  • Talgproduktionen - pormaskar, finnar och milier tyder på en hög talgproduktion
  • Sensitivitet - hur känslig din hy är mot yttre och inre påverkan
  • Fuktighet - en fjällande och irriterad hud kan behöva extra fukttillförsel

Med hjälp av en hudkonsultation kan du lära känna din hud på djupet och få rätt information om ditt tillstånd. Se det som en värdefull investering i din hudhälsa och bli av med dina problem redan idag.

Hur går en hudkonsultation till?

När du gör en hudanalys online behöver du fylla i ett formulär där du berättar om din hy. Du får beskriva dina hudproblem där du också kan bifoga bilder på huden. Du väljer själv hur mycket information du vill dela med dig till hudterapeuten. Ett tips är dock att göra en utförlig beskrivning, på så sätt kan du vara säker att du får rätt rekommendationer för din hy.

Baserad på informationen som du angivit kommer du få en utförlig rekommendation av din hudterapeut. Då får du veta vilka produkter som din hud behöver i dagsläget, hur du gör för att behandla dina hudproblem och hur din vardagliga hudvårdsrutin bör se ut för bäst resultat. Du får därefter möjlighet att ställa egna frågor och berätta om dina funderingar för din hudterapeut.

En hudkonsultation online är helt gratis, så du har verkligen en bra möjlighet att få hjälp med dina hudproblem på ett lättillgängligt sätt.