PRX-T33 behandling

PRX-T33 behandling är framtagen specifikt för den som vill minska tidiga ålderstecken på huden och få en förbättrad elasticitet. Behandlingen är helt nålfri och reducerar båda fina linjer och rynkor. PRX-T33 är dessutom skonsam och passar de allra flesta personer och hudtyper. På den här sidan kan du läsa mer om hur en PRX-T33 behandling går till och hur mycket det kostar.

Vad är PRX-T33 behandling?

PRX -T33 är en produkt som är medicinskt klassad och som används för att behandla tidiga ålderstecken och strama upp huden. På en klinik som Sveriges Skönhetscenter kan du göra en PRX-T33 behandling som är helt nålfri, där en vätska appliceras på huden och sedan får verka i några minuter. Vanligast läggs 2–4 lager av produkten på huden för att ge ett så djupgående resultat som möjligt. Produkten avlägsnas därefter med vanligt vatten och behandlingen avslutas med en vårdande kräm. Behandlingen passar för dig som vill strama upp huden, få mer lyster och ett yngre utseende. Om du är gravid, ammande eller nyss rakat/vaxat huden bör du dock avstå.

Process:

Behandlare börjar med att applicera PRX-T33 på mycket väl rengjord hud. Oftast krävs 2–4 lager av PRX-T33 för att ge ett bra resultat och det är inte ovanligt med upprepade behandlingstillfällen. Sedan ska det verka på huden genom att få ligga kvar under loppet av några minuter. Därefter avlägsnas den och huden smörjs in med en vårdande hudkräm.

Passar för:

  • Mycket torr hud
  • Hud som behöver lyster
  • Hud som behöver uppstramning
  • Åldrande hud som vill ha ett föryngrat intryck

Rekommenderas inte för:

  • Gravida eller ammande
  • Hud som har utsatts för vaxning eller rakning nyligen

Prx behandling pris:

Priserna för en PRX-T33 behandling kan naturligtvis variera mycket beroende på vilken salong eller behandlare du går till. Det vanligaste är att priset ligger på ca 2000 kronor per behandlingstillfälle. Vill du göra en kur med flera behandlingstillfällen inbokade ligger priset runt 6000–8000 kronor.

Frågor om PRX-T33

PRX-T33 – Hur ofta?

En PRX-T33 behandling kan utföras som en kur eller vid ett enstaka tillfälle som en boost för huden. Oftast krävs 3–4 tillfällen som utförs med en veckas mellanrum. Du väljer själv hur många behandlingar du vill genomföra och när du är nöjd med resultatet. I de flesta fall så är det en kur som behövs för att få den uppstramande effekt som många vill ha.

Finns det PRX-T33 biverkningar?

Har du tjock och kraftig hud är det inte ovanligt att du kan uppleva ordentlig flagning under de första dagarna efter behandlingstillfället. Huden kan också få ljusa pigmentfläckar som försvinner efter 2–3 dagar. Utöver det är behandlingen oftast helt fri från biverkningar. Känslig hud kan dock reagera med rodnad eller irritation.

När kan man se PRX-T33 resultat?

Med PRX-T33 kan du få omedelbara resultat. Du kan till exempel märka att din hud är både stramare och ljusare och att pigmentfläckar bleknat. Resultatet kommer dock att fortsätta utvecklas under flera veckor innan du får ditt slutgiltiga resultat. Ju fler behandlingar du gör, desto bättre resultat kommer du också få.

Vad rekommenderas för PRX eftervård?

Efter en PRX-T33 behandling bör du vara extra försiktig mot starkt solljus, även om behandlingen i sig inte gör dig mer ljuskänslig. Du bör också undvika hetta och värme, till exempel genom att avstå från bastubad, högintensiv träning, solning eller andra former av värmelampor. Under de första 9 timmarna efter behandlingen bör du även undvika smink, samt applicera de krämer du fått med enligt instruktionerna.