IPL-behandling i Stockholm & Sundbyberg

Det finns ett flertal kliniker som utför IPL-behandling i Stockholm och Sundbyberg. Vi har gjort en sammanställning över skönhetskliniker vi brukar återvända till. Det är säkra kort eftersom de funnits på marknaden länge och de har fått väldigt många positiva omdömen. Personalen är professionell och tar hand om dig från första hudkonsultation, till slutförd IPL-behandling. Hoppas du hittar din nya favoritsalong!

IPL – Ytliga blodkärl

Acnespecialisten (Sundbyberg)

Acnespecialisten har en IPL-behandling mot ytliga blodkärl som startar med att du möter en hudterapeut som lägger upp en skräddarsydd behandlingsplan baserad på din hudtyp. Eftersom rekommendationen är att inte sola en månad innan du startar behandlingen är det läge att boka en tid på kliniken under årets mörkare månader. IPL-behandlingen bryter ned och avlägsnar ytliga blodkärl på ett säkert sätt. Mindre blodkärl avlägsnas direkt, medan större blodkärl försvinner efter ett par veckor. Acnespecialisten har över 25 års erfarenhet av att behandla problemhy och de använder en väl beprövad trestegsmetod (gratis konsultation, anpassad behandling och personlig hudvårdsrutin).

 • Pris: Från 995 kr
 • Adress: Sturegatan 32, Sundbyberg

Nordiska Kliniken (Stockholm)

Nordiska Kliniken erbjuder en behandling för ytliga blodkärl med IPL. Det är en modern och pålitlig klinik där du får ett personligt bemötande från start till mål. IPL-behandlingen tar 15–60 minuter och görs 1–3 gånger. Efter behandlingen kan rodnader uppstå i 1–2 dygn och du ska undvika att basta, bada och använda brun utan sol-produkter. Undvik även att sola (gäller även solarium) i ett par veckor. Det är därför smidigast att boka in en behandling när det inte är sommar. Nordiska Kliniken rekommenderar att du använder en återfuktande kräm den närmsta tiden efter behandlingen. Den applicerar du innan du går och lägger dig. Kliniken behandlar även rodnader, acneärr och rosacea med IPL.

 • Pris: Från 1500 kr
 • Adress: Drottninggatan 33, Stockholm

Sveriges Skönhetscenter (Sundbyberg)

Sveriges Skönhetscenter erbjuder IPL mot ytliga blodkärl för en rad olika områden. Här startar du med en gratis konsultation där du får personlig rådgivning av en hudterapeut. I detta skede får du även indikation på vilka resultat du kan förvänta dig. Kliniken har över 30 års erfarenhet så söker du en trygg aktör är detta ett bra alternativ. Sveriges Skönhetscenter uppger att det oftast krävs 3–5 behandlingar för bästa resultat. Du kan antingen boka enstaka behandlingar, eller så slår du till på en kurbehandling med tre eller fem tillfällen. Då blir styckpriset lägre. Skulle din hudterapeut rekommendera flera behandlingar kan det därför vara läge att slå till på en kurbehandling med en gång.

 • Pris: Från 995 kr
 • Adress: Sturegatan 32, Sundbyberg

IPL mot pigmentfläckar

Acnespecialisten (Sundbyberg)

Önskar du göra en IPL-behandling mot pigmentfläckar är Acnespecialisten ett säkert kort. Behandlingen startar med ett möte med en hudspecialist som undersöker din hud under en kostnadsfri konsultation som tar cirka 20 minuter. Sedan får du ett förslag på en personlig behandlingsplan och hudvårdsrutin. Du har möjlighet att boka en mängd olika behandlingar beroende på var dina pigmentfläckar befinner sig. De har delat in sina behandlingar i kategorierna ansikte (hela), panna, näsa, kinder, överläpp, haka och händer. Det finns möjlighet att boka en tid för allt från 1 pigmentfläck (20 min), till en kurbehandlingar 3 eller 5 x 20 min).

 • Pris: Från 995 kr
 • Adress: Sturegatan 32, Sundbyberg

Nordiska kliniken (Stockholm)

Nordiska Kliniken erbjuder en pigmentfläckar-behandling med IPL som riktar in sig på bland annat ansikte, rygg, hals och handryggar. När du genomgått deras behandling brukar pigmentfläckarna först bli mörkare, för att sedan falla av efter 7–12 dagar. Du börjar alltid med en kostnadsfri hudkonsultation som ger dig besked om hur omfattande behandling du behöver, och hur många behandlingar du kan tänkas behöva. För många räcker det med en behandling men spannet brukar ligga mellan 1–3 besök. Nordiska kliniken är vana att behandla många olika typer av pigmentförändringar, exempelvis solfläckar, ”cafe au Lait-fläckar” och vissa typer av fräknar.

 • Pris: Prisuppg. efter konsultation
 • Adress: Drottninggatan 33, Stockholm

Sveriges Skönhetscenter (Sundbyberg)

En klinik som fått mängder med positiva kundbetyg för sin IPL mot pigmentfläckar är Sveriges Skönhetscenter. De har i stort sett maximalt antal fullpoängare från flera tusen kunder som recenserat deras behandlingar på både Bokadirekt.se, Trustpilot och Google. Deras IPL-behandling ger i de flesta full effekt redan efter första besöket, men har pigmentfläckarna några år på nacken kan det krävas två eller fler behandlingar. De har delat upp sina behandlingar itvå huvudkategorier: ansikte och händer. Hos Sveriges Skönhetscenter får du personlig profil i deras journalsystem där före-och-efter-bilder finns tillgängliga. Där kan du även ha direktkontakt med din personliga hudspecialist (via mejl).

 • Pris: Från 995 kr
 • Adress: Sturegatan 32, Sundbyberg

Fler IPL-behandlingar

Acnespecialisten (IPL mot Rosacea i Sundbyberg)

Vill du göra en IPL behandling mot rosacea erbjuder Acnespecialisten det. IPL mot rosacea är en effektiv behandling eftersom rodnaden som uppstår av brustna blodkärl bryts ned med hjälp av det pulserande ljuset. När ljuspulsen i kombination med en radiofrekvens värmer upp hemoglobin (blodets färgämne) kommer blodkärlens väggar att kollapsa och rosacean försvinna. Acnespecialisten startar alltid din behandlingsprocess med en kostnadsfri konsultation. Där får du ett skräddarsytt upplägg efter din hudtyp och du får även reda på vilka resultat du kan förvänta dig. När du gått konsultationen kan boka enstaka behandlingar (som minst 20 minuter) eller kurbehandlingar (3–5 tillfällen med rabatterat pris).

 • Pris: Från 995 kr
 • Adress: Sturegatan 32, Sundbyberg

Sveriges Skönhetscenter (IPL-behandling)

Om du är lite osäker på vilken typ av IPL-behandling du ska boka har Sveriges Skönhetscenter en samlingssida, där du kan läsa mer om både behandlingen mot pigmentfläckar och ytliga blodkärl. Där får du också ett bra hum om prisbilden för olika områden, och du kan tydligt se hur mycket rabatt som ges för ”kurpaketeten” som innehåller flera behandlingar. Om du är osäker på något kan du använda chatten nere i högra hörnet där en hudterapeut svarar på frågor om behandlingen. Kliniken uppger själva att resultatet för deras IPL-behandling ligger mellan 70–100% reducering.

 • Pris: Från 995 kr
 • Adress: Sturegatan 32, Sundbyberg

Eriksbergskliniken (Stockholm)

Eriksbergskliniken är certifierad klinik som utför IPL-behandlingar med patienten i fokus. Det är ett bra alternativ för dig som söker en centralt belägen klinik. Medarbetarna har möjlighet att ställa in IPL-ljuset på olika nivåer, för att uppnå önskad effekt. På Eriksbergskliniken görs IPL-behandlingar för pigmentfläckar, rosacea, ytliga blodkärl, oönskad kroppsbehåring, stora porer och rynkig hy. En bred repertoar med andra ord. Behandlingarna beräknas ta allt ifrån 20–60 minuter.

 • Pris: Från 1000 kr
 • Adress: Eriksbergsgatan 4, Stockholm